dakkoffer huren

Dakkoffer Huren

Je wilt een dakkoffer huren voor je vakantie, dan ben je bij ons op de juiste plek.

Wij verhuren dakkoffers van het merk Hapro. Dit zijn stevige dakkoffers met een mooi design. Door de aerodynamische vormgeving wordt de lucht zo optimaal mogelijk langs de dakkoffer geleid, waardoor de brandstof toename tot een minimum beperkt wordt.

Momenteel hebben wij de Hapro Traxer 4.6 in de verhuur, dit is een compacte dakkoffer met een inhoud van 370 liter. Door zijn compact vorm 148 * 97 * 42 cm (L * B * H) past deze dakkoffer op bijna elke auto. En door de premium fit montage is deze dakkoffer heel eenvoudig van en op de dakdragers te halen. Deze dakkoffer is zowel links als rechts te openen, en hij is lekker breed waardoor je ook heel eenvoudig je spullen in de dakkoffer kan stoppen.

dakkoffer huren

Liever een ander formaat, ook dat is bij ons te bespreken. Wij kunnen er voor zorgen dat er een dakkoffer van een ander formaat aanwezig is.

De klant is bij ons koning, daar doen wij niet moeilijk over, dat regelen wij gewoon.

 

 

Dakdragers

 

Omdat iedere automerk zijn eigen systeem voor het monteren van dakdragers heeft en deze bijna niet uitwisselbaar zijn, is het noodzaak om voor eigen dakdragers te zorgen, waarop wij de dakkoffer kunnen bevestigen.

Tarieven

De minimale huurperiode is 3 dagen en daarvoor  hanteren wij de volgende tarieven:

 

dakkoffer 370 liter Prijs *
Borg150,-
Huurprijs per dag
(minimale huurperiode is 3 dagen)
5,-

 

 

 

 

logo
logo