Werkwijze

Onze werkwijze

Je hebt je misschien al aardig in ons bedrijf verdiept, maar je bent toch wel benieuwd hoe wij te werk gaan. Omdat jij nieuwsgierig bent met wie jij zaken gaat doen. Je misschien ook de nodige vragen kan hebben. Dit kan onder andere zijn, past deze vervoerder wel bij ons? Doet hij het op de manier die wij ook graag zien? Kunnen wij op deze vervoerder bouwen? Voordat jij met een vervoerder gaat samenwerken, zijn er dingen waarvan je van te voren over na gaat denken. Een van die dingen kan de werkwijze van de vervoerder zijn. Daarom leggen wij hieronder in het kort onze werkwijze uit.

 

Contact leggen

Je kan nadat je ons via de website gevonden hebt met ons op de volgende manieren in contact komen.  Dat kan telefonisch zijn of via het invullen van het contactformulier. In dit contact kan jij al jouw vragen aan ons voorleggen en wij gaan deze ook netjes beantwoorden. Op deze manier kom jij er heel simpel achter welke service wij jouw te bieden hebben en of jij je daar in kan vinden.
Wil je een offerte voor eenmalig transport, voor regelmatig terugkerend transport of voor vastwerk. Bij ons kan je met al jouw transport terecht. Na dit eerste contact komt de aanvraag voor een offerte.

Werkwijze SK Vervoer

 

Offerte maken

Als wij de aanvraag voor een offerte binnen hebben, dan gaan wij deze opstellen. Wij gaan een vrijblijvende offerte op maat maken en sturen deze via de mail naar jouw toe. In deze offerte zit een redelijke termijn (afhankelijk van wanneer het transport uitgevoerd moet worden) om er over na te denken en een akkoord te geven. Ben jij het met de offerte eens en wil je dat wij het transport gaan uitvoeren, dan kan je deze getekend naar ons terug sturen.

 

Contact houden

Nadat wij de getekende offerte van jouw terug ontvangen hebben, houden wij nauw contact met elkaar over het uit te voeren transport. Eventuele veranderingen geven we tijdig aan elkaar door. Dit is van belang om onnodige vertraging of wachttijden te voorkomen.

 

Het transport

Wij zorgen dat we op de afgesproken dag en tijd op het aangegeven laadadres aanwezig zijn. De goederen (evt van wat er afgesproken is) laden en zorgen ervoor dat deze netjes en op de juiste wijze vastgezet worden. Hierdoor ben jij er zeker van dat er tijdens het transport niets met de lading kan gebeuren. Als alles geladen en vastgezet is, zorgen wij ervoor dat de goederen op de afgesproken tijd gelost worden op het door jouw opgegeven losadres.

 

Factuur

De factuur krijg je na afloop van het transport via de mail toegestuurd.

 

 

Kan jij je vinden in deze werkwijze en ben jij super nieuwsgierig geworden over onze service en ben je ook super overtuigd van een samenwerking?  Neem dan vrijblijvend via onderstaande knop contact met ons op en kom het ervaren.

 

Contact SK Vervoer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geplaatst in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

logo
logo